Vita:Javaslat a kommunikációra

Innen: Ubuwiki
A lap korábbi változatát látod, amilyen Udi (vitalap | szerkesztései) 2012. február 14., 14:35-kor történt szerkesztése után volt.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ennek a lapnak nem a cikkek között, hanem a Közösségi portálon a helye. Vagy létre lehet hozni egy Kocsmafalat, illetve Javaslatok lapot, és ott. Szóval más névtérbe való. --Wikista Palackposta 2012. február 14., 11:45 (CET)


Az "Új ubuntu.hu portál" szervezése/tervezése itt folyik. Ez a lap (és még van egy néhány) oda tartozik Kategória:Új ubuntu.hu. Egy ideig talán jó lesz ez a megoldás, hogy ne "szóródjon" szét az egész UbuWikin a dolog. Tulajdonképpen ha elkészül egy új ubuntu.hu, ez az egész szócikkcsoport feleslegessé válik. Ha tudsz egy olyan megoldást, amivel elkülöníthető az egész a többi szócikktől (de megmarad az, hogy aki szeretne csatlakozni, vagy ötlete van, az tudja szerkeszteni, hozzátenni), az jó lenne.

Htibi Üzenj, ha baj van 2012. február 14., 12:22 (CET)


Sevoir úgy gépelt néhány címet, hogy: "Új ubuntu.hu portál:Célja", ebben az esetben ez is névtérnek számít, és ilyen címmel hozzuk létre az Új ubuntu.hu portálhoz tartozó tartalmakat, vagy csak az számít névtérnek, amit a Wikimedia felismer, és az ilyen című tartalmak továbbra is sima szócikkek?
Udi 2012. február 14., 15:35 (CET)