Ubuwiki:Kocsmafal

A Ubuwiki wikiből

A lap korábbi változatát látod, amilyen Udi (vitalap | szerkesztései) 2012. április 3., 08:39-kor történt szerkesztése után volt.


Üdvözlünk a Kocsmafalon!
Itt lehet megvitatni az Ubuwiki működését, felteheted kérdéseidet, leírhatod javaslataidat.
Ne felejtsd el aláírni a hozzászólásodat a ~~~~ jelek begépelésével, vagy a szerkesztőablak fölötti aláírás gomb használatával
.


Teszt I.

Szóval Próba I.

Wikista Palackposta 2012. március 5., 21:30 (CET)
Pontos pofás próba. :-)
Htibi Üzenj, ha baj van 2012. március 5., 22:14 (CET)
Nagyszerű megoldás. Azért így könnyebb mindenkit érintő kérdést megvitatni, vagy egyszerűen csak tudok róla akkor is, ha esetleg most még nem is érint.Rapfen 2012. március 6., 09:09 (CET)
Pont ezért lett létrehozva, és téged is érintő dolog kapcsán (mappa<>könyvtár) :-)
Htibi Üzenj, ha baj van 2012. március 6., 09:34 (CET)

Síri csend és...

Úgy látszik beköszöntött a tavaszi nyugalom (fáradtság). :-) Htibi Üzenj, ha baj van 2012. március 29., 21:36 (CEST)

Új témakör nem technikai jellegű cikkeknek

Szeretnék majd létrehozni két új cikket: egy szabad szoftveres irodalomjegyzéket, és egy Ubuntu a nagyvilágban címűt. Az előbbibe össze szeretném gyűjteni a szabad szoftver mozgalommal, nyílt forráskód mozgalommal, Ubuntuval kapcsolatos cikkeket, könyveket, interjúkat, hogy ezek egy helyen össze legyenek gyűjtve. Az utóbbiba olyan projektekről írnék cikket, ahol Ubuntut használnak, pl. München Város közigazgatásához használt LiMux projekt, vagy az Avatar rendereléséhez használt Ubuntu szerverfarm.

A kérdés az lenne, hogy az ilyen olvasmányos, nem technikai jellegű cikkeket milyen témakörbe csoportosítsuk vagy hogyan helyezzük el a főlapon?
Udi 2012. április 3., 08:39 (CEST)

Személyes eszközök