„Ubuwiki:Kocsmafal” változatai közötti eltérés

A Ubuwiki wikiből

a (Így?)
(Kottaszerkesztők: (új szakasz))
10. sor: 10. sor:
 
|<div style="align: center; text-align: center; padding: 1em; border: solid 2px orange; background-color:lightyellow;"> [{{SERVER}}{{localurl:Ubuwiki:Kocsmafal|action=edit&section=new}} Új téma indításához kattints ide!]</div>
 
|<div style="align: center; text-align: center; padding: 1em; border: solid 2px orange; background-color:lightyellow;"> [{{SERVER}}{{localurl:Ubuwiki:Kocsmafal|action=edit&section=new}} Új téma indításához kattints ide!]</div>
 
|}
 
|}
 +
 +
== Kottaszerkesztők ==
 +
 +
Üdv ismét! Sajnos semmilyen projektben mostanában nem vagyok igazán rendszeresen aktív résztvevő, ezért elnézést, de olyan jellegű mostanában a munkám/életem, hogy ritkán van szabadidőm, de ha igen akkor belelkesülök, csinálok jópár dolgot, aztán hónapokra eltűnök. Előre szóltam :-)
 +
 +
Lényeg: előkerült egyik tárhelyemen (ismét a meghalt Ubuntu Women Hungary oldalról) egy cikk, amit különböző '''kottaszerkesztők összehasonlításából''' írtam, főleg amolyan első benyomás, kipróbálás szintjén. Szabad-e ide feltenni?
 +
Nagyjából [https://www.dropbox.com/s/236881niocmanpg/UWH_linux_kottaszerkesztok.pdf?dl=0 ez lenne], amint lesz időm persze frissítek rajta, hiszen nem egy mai cikk, a LilyPond 2.13-as verzió van benne említve, most már a 2.19-nél tartanak.

A lap 2015. június 18., 10:54-kori változata

Archive

Archívum


Archív 1 
Üdvözlünk a Kocsmafalon!
Itt lehet megvitatni az Ubuwiki működését, felteheted kérdéseidet, leírhatod javaslataidat.
Ne felejtsd el aláírni a hozzászólásodat a ~~~~ jelek begépelésével, vagy a szerkesztőablak fölötti aláírás gomb használatával
.
Kellemes Ünnepeket!

Kottaszerkesztők

Üdv ismét! Sajnos semmilyen projektben mostanában nem vagyok igazán rendszeresen aktív résztvevő, ezért elnézést, de olyan jellegű mostanában a munkám/életem, hogy ritkán van szabadidőm, de ha igen akkor belelkesülök, csinálok jópár dolgot, aztán hónapokra eltűnök. Előre szóltam :-)

Lényeg: előkerült egyik tárhelyemen (ismét a meghalt Ubuntu Women Hungary oldalról) egy cikk, amit különböző kottaszerkesztők összehasonlításából írtam, főleg amolyan első benyomás, kipróbálás szintjén. Szabad-e ide feltenni? Nagyjából ez lenne, amint lesz időm persze frissítek rajta, hiszen nem egy mai cikk, a LilyPond 2.13-as verzió van benne említve, most már a 2.19-nél tartanak.

Személyes eszközök