„Python kezdőknek kurzus” változatai közötti eltérés

A Ubuwiki wikiből

a
a (Link hozzáadása)
1. sor: 1. sor:
  
Az oldal Akkana Peck ''Beginning Programming with Python'' kurzusa alapján készült (annak fordítása illetve kiegészítése Python 3-as kódokkal). Az eredeti kurzus elérhető itt: http://mailman.linuxchix.org/pipermail/courses/2011-June/002610.html
+
Az oldal Akkana Peck ''Beginning Programming with Python'' kurzusa alapján készült (annak fordítása illetve kiegészítése Python 3-as kódokkal). Az eredeti kurzus elérhető [http://mailman.linuxchix.org/pipermail/courses/2011-June/002610.html itt] illetve [http://www.shallowsky.com/python itt].
  
 
A fordítást készítette [[Szerkesztő:Grus|grus]], a Python 3.x-es kódok Torma Hajnalka és slapec közreműködésével kerültek bele a magyar nyelvű leckékbe.  
 
A fordítást készítette [[Szerkesztő:Grus|grus]], a Python 3.x-es kódok Torma Hajnalka és slapec közreműködésével kerültek bele a magyar nyelvű leckékbe.  

A lap 2015. február 22., 15:49-kori változata

Az oldal Akkana Peck Beginning Programming with Python kurzusa alapján készült (annak fordítása illetve kiegészítése Python 3-as kódokkal). Az eredeti kurzus elérhető itt illetve itt.

A fordítást készítette grus, a Python 3.x-es kódok Torma Hajnalka és slapec közreműködésével kerültek bele a magyar nyelvű leckékbe.


Leckék

1. lecke - Bevezetés

2. lecke - Egyszerű ciklus és if

3. lecke - Sztringek és listák

4. lecke - Modulok és parancssori paraméterek

5. lecke - Végtelen ciklusok, modulus és véletlen számok

6. lecke - Függvények és szótárak

Személyes eszközök