Vita:A Nagy Internet megosztás téma

A Ubuwiki wikiből

Elütések, helyesírási hibák, stb... (pl.: vessző után betűhelyet kell hagyni). Nincs lelki kényszerem végigjavítgatni: macera. Wikista Palackposta 2011. július 12., 11:15 (CEST)

Nehéz ügy

Az egészet át kellene írni, fogalmazni. A szakmai részhez nem értek. A fogalmazás és a helyesírás viszont borzalmas!

Htibi 2011. július 17., 11:20 (CEST)

Talán, ha az alkotó meg is nézné, mit alkotott. Esetleg egy helyesírás ellenőrzővel barátságosan összefogva. Amit a Firefox önzetlenül nyújt az embernek. Mást meg nem érdemes használni amúgy sem. Hát itt lenne még az iskola, de arra annyira azér' nem érdemes számítani.... Wikista Palackposta 2011. július 17., 15:31 (CEST)
Egy szakaszban próbáltam javítani, hát... embert, agyat próbáló dolog. Htibi 2011. július 17., 15:48 (CEST)

Többször rászántam magam és ugyanannyiszor visszarettentem. Mert nem elég a helyesírást, a rémfogalmazást javítani, de tele van magáncsacsogással, ami eltévedés, nem való egy szakcikkbe. Aki ennek a cikknek olvastán megold valamit, amit eddig nem tudott, az jelentkezhet egy pár Calypso zokniért. Wikista Palackposta 2011. július 17., 20:46 (CEST)

Az a baj, hogy a "szak" részéhez nem igazán értek és összefonódik a "magáncsacsogással", nem merem átfogalmazni, pedig nagyon bántja a szemem. Ki kell forrja magát ez az Ubuwiki. Htibi 2011. július 17., 21:33 (CEST)

Próbáltam ez alapján beállítani egy internetmegosztást, sajna nem ment. Zavaros és nincs témakörönként bontva. Javaslatom: Lanról Lanra Lanról Wlanra Wlanról Walnra. Modemről Lanra Modemről Wlanra. Talán így minden benne lenne. Vagy egy átláthatóbb Firestarter írás is jól jönne. Vagy bármi más, ami grafikus és könnyen átlátható. Üdv: gyarakilaszlo

Személyes eszközök