Szerkesztővita:TheWanderer

A Ubuwiki wikiből

Üdvözlet!
Köszöntünk a magyar Ubuntu dokumentációs wikiben, kedves TheWanderer! A magyar Ubuntu dokumentációs wiki célja az Ubuntu legutóbbi stabil és legutóbbi LTS kiadásának használatakor felmerülő problémák megoldásainak összegyűjtése. Ehhez szerkesztéseiddel te is hozzá tudsz járulni. A közreműködéssel kapcsolatos információkat a Közösségi portálon találsz. A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~. Sok sikert és jó szerkesztést! Htibi Üzenj, ha baj van 2013. december 28., 06:45 (CET)

Wikinyelv

Szia! Javítgattam a szerkesztésedben, hogy hogyan, azt meg tudod nézni a laptörténet összehasonlító eszközével: Friss változtatások/Eltér. Ha követed a wikinyelv ezen eljárásait, a dolgok úgy jelennek meg, ahogy szeretted volna. Üdv: Wikista Palackposta 2014. január 4., 18:03 (CET)

Szia! Köszönöm a segítséget, mivel ezelőtt még nem próbálkoztam wiki írással, semmi tapasztalatom sincs a különböző szerkesztések használatában, de igyekszem tanulni :) Köszönöm mégegyszer. TheWanderer 2014. január 4., 18:37 (CET)

Személyes eszközök