Szerkesztővita:Kendek

Innen: Ubuwiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlet!
Köszöntünk a magyar Ubuntu dokumentációs wikiben, kedves Kendek! A magyar Ubuntu dokumentációs wiki célja az Ubuntu legutóbbi stabil és legutóbbi LTS kiadásának használatakor felmerülő problémák megoldásainak összegyűjtése. Ehhez szerkesztéseiddel te is hozzá tudsz járulni. A közreműködéssel kapcsolatos információkat a Közösségi portálon találsz. A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~. Sok sikert és jó szerkesztést! Htibi Üzenj, ha baj van 2013. december 28., 19:21 (CET)

Systemback – Live rendszer készítés és Rendszermásolás

Szia! Már nem először fordult elő a fórumon, hogy a rendszertelepítés partíciókelezőjénél a „Partíció beállításainak módosítása” gomb megnyomására egyszerűen nem talált rá a felhasználó, elakadt. Arra gondoltam, hogy jó lenne kiegészíteni a A Systemback telepítése és használata lapot

Az alkalmazás használata – Live rendszer készítés [(sblive és ISO), valamint ezek kiírása pendrive-ra, illetve DVD-re], és

Az alkalmazás használata – Rendszermásolás Systemback Live-val részekkel.

A képernyőképeket elkészítettem, feltöltöttem ide.

Live rendszer készítése:

SB Live keszites001.png
SB Live keszites002.png
SB Live keszites003.png
SB Live keszites004.png
SB Live keszites005.png
SB Live keszites006.png
SB Live keszites007.png

Rendszermásolás Systemback Live segítségével:

Systemback a00001.png
Systemback b00001.png
Systemback b00002.png
Systemback b00003.png
Systemback b00004.png

Már csak a szöveget kell megírni hozzájuk. Holnap nem dolgozom, úgyhogy talán tudok is rá időt szakítani.


Ütemezés

Az ütemezés résznél jelenleg ez szerepel:

„Ehhez kattintsunk az ablak jobb oldalán található, már jól ismert, lapozható funkciómenüből az 'Ütemezés' feliratú gombra, és engedélyezzük az alábbi képen piros ellipszissel bejelölt gomb segítségével:”

Azonban én a cikk korábbi részében nem találtam erre semmilyen utalást vagy képet, az igazat megvallva, csak nagyon nehezen leltem rá, hogyan jutok el az ütemezési lehetőségig, eddig nem is tudtam, hogy van ilyen. Szívem szerint betoldanék elé két fényképet:

Systemback utemezes008.png
Systemback utemezes009.png

Ezzel együtt persze a szöveg ezen részén is egy picit változtatni kellene.

Ha nem jelzed ellenvetésed, és végrehajtom a változásokat, aztán azok valahogy mégsem tetszenek neked, akkor legfeljebb átírod az általam írt szöveget, vagy akár teljesen visszavonod őket.

Üdv: --Csuhas32 (vita) 2015. június 19., 21:54 (CEST)