Szerkesztővita:Htibi/Archív04

A Ubuwiki wikiből

Archive
Ez egy korábbi vitákat és beszélgetéseket tartalmazó archiv vitalap. Ne változtass rajta. Ha fel akarsz éleszteni egy itt szereplő vitát, beszélgetést, az aktuális vitalapon tedd!

NVIDIA

Szia!

A fórumon kialakult szokások miatt kérdezném, hogy itt is legyen-e kialakult írásmódja bizonyos mozaikszavaknak. Legyen?

ATI és nVidia meghajtók telepítése Innen a kérdésem. Belül hozzáadtam az AMD nevet, a címben nem, de ha az nVidia sem jó, akkor a címmel együtt majd az is javítva lesz.

--Rapfen 2014. január 2., 20:54 (CET)

Sablonhasználat

Szia!

Természetesen nem volt hasztalan a billentyűkoptatásod. Meg is jegyzem. De mentségemre legyen mondva, akkor még semmit nem is tudtam a wiki-szerkesztésről. Na nem mintha ma többet tudnék, de miután kijavítotok, értem mit kellett volna másként.  :-) Akkor ez úgy került bele, hogy láttam ezt a feliratot és kipróbáltam, működött. Eredetileg ezt találtam, bár fogalmam nincs már, hogy hol.

<br clear="all" /><div style="background-color: 
#D8D3CE; border: 1px solid #F26D34; font-size: 0.8em; text-align: center;">''Ez a szakasz egyelőre erősen hiányos, 
vagy még nem írtuk meg. Segíthetsz te is a kibővítésében.''</div>

De mint tudjuk: Következmények és mellékhatások tekintetében kérdezze meg a másik szerkesztőt vagy az oldal adminisztrátorát.  :-D


Ezek szerint van jobb megoldás, ezek után azt használom. Köszi.

Szerk.:

Bocsi, ez lemaradt.

--Rapfen 2014. január 3., 09:43 (CET)

Óra

Lap tetején nicknévtől a harmadik: beállítások/dátum és idő/időeltérés/töltse ki a böngésző. Mentés. Wikista Palackposta 2014. május 10., 14:32 (CEST)


Teszteljem :-) Htibi Üzenj, ha baj van 2014. május 10., 14:49 (CEST)
Személyes eszközök